Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل ، بزرگترین مرکز جامع دیالیز شمال کشور در بابل مراحل پایانی خود را می گذراند که با راه اندازی آن بیماران دیالیزی استان خدمات مربوطه را با کیفیت بسیار بالاتری دریافت می کنند.         
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابل: شهرام سیفی در جمع خبرنگاران گفت: مرکز دیالیز شهید بهشتی بابل با ظرفیت 23 تخت به 260 بیمار دیالیزی در چهار شیفت خدمت رسانی می کند که با راه‌اندازی مرکز جدید دیالیز و افزایش تخت و تجهیزات، فعالیت مرکز فعلی به 2 شیفت کاهش می یابد که این امر برای بیماران دیالیزی مسرت بخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

        
وی افزود: مرکز جامع 100 تختخوابی دیالیز در 2 طبقه و هر طبقه به ظرفیت 50 تخت در متراژ 2400 مترمربع به همت خانواده نیک اندیش و با پیگیری بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل در حال تکمیل است، ولی تجهیز آن بر عهده وزارت بهداشت است که با تامین تخت به بهره برداری خواهد رسید.       
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با اظهار به اینکه روزانه حدود 90 بیمار در چهار شیفت در بیمارستان شهید بهشتی دیالیز می شوند و مرکز فعلی دیالیز بابل به علت عدم افزایش تخت طی سالیان متمادی پذیرای بیماران از بابل و شهرهای اطراف است تشریح کرد: در حال حاضر 34 تخت فعال به بیماران بزرگسال و کودک خدمات همودیالیز ارائه می دهد که از این تعداد 23 تخت در بیمارستان شهید بهشتی، پنج تخت در بیمارستان کودکان امیرکلا و 6 تخت در بیمارستان آیت الله روحانی مستقر است.        
سیفی خاطرنشان کرد: البته بیمارانی که در بیمارستان امیرکلا و روحانی برای درمان نیاز به جراحی داشته باشند و همزمان باید دیالیز شوند، برای حفظ جان و جلوگیری از هدر رفت زمان به مرکز دیالیز شهید بهشتی اعزام نمی شوند و کار دیالیزشان در همان بیمارستان انجام می شود.      
وی با بیان اینکه به طور میانگین 260 بیمار در بیمارستان شهید بهشتی، حدود 150 بیمار در بیمارستان روحانی و 7 بیمار در بیمارستان امیرکلا ماهانه دیالیز می شوند افزود : محدوده سن بیماران از 27 سال به بالا است که 40 درصد مراجعه به بخش همودیالیز در گروه سنی 40 تا 55 سال است.    
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل در پایان گفت: بخش همودیالیز بیمارستان آیت الله روحانی بابل در زمان همه گیری کووید19 به عنوان تنها بخش ارائه دهنده خدمات همودیالیز به بیماران مبتلا به کرونا فعالیت می 

 نماید.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روزانه حدود90 بیمار درچهار شیفت در بیمارستان شهید بهشتی دیالیز شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو