Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان از رفع مشکل آب در بیمارستان شهید بهشتی خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر کمبود آب در بیمارستان‌های همدان وجود ندارد.

علیرضا توقیری در گفت‌وگو با ایسنا پیرامون وضعیت بیمارستان‌های همدان در شرایط قطعی گسترده آب، اظهار کرد: از ابتدای قطعی آب در شهر همدان هیچ مشکلی در تامین آب بیمارستان‌های بعثت، فرشچیان سینا، فاطمیه و بیمارستان قلب فرشچیان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقیری دررابطه با محدودیت آب در بیمارستان بهشتی، توضیح داد: در چند روز گذشته به دلیل شرایط جغرافیایی و قطعی طولانی مدت آب، منبع ذخیره‌ی بیمارستان شهید بهشتی دچار افت شد بنابراین  مدیریت بیمارستان تصمیم به مدیریت منبع آب گرفت.

وی ادامه داد: بیمارستان شهید بهشتی، مرکز دیالیز است و دیالیز در هر مرتبه ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند و به فشار خاصی نیاز دارد که اگر تامین نشود کار نمی‌کند بنابراین مدیریت بیمارستان مجبور بودند برای تامین آب دستگاه‌ها، به مدت سه روز آب طبقات را جیره‌بندی کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه هیچ خدمتی در این روزها تعطیل نشد، خاطرنشان کرد: تمام خدمات لازم و حتی انجام عمل جراحی پیوند کلیه در این بیمارستان انجام شد و مصارف حاشیه‌ای آب مانند سرویس‌های بهداشتی برای ساعاتی از روز، جیره‌بندی شد.

توقیری تاکید کرد: در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و از دیروز بعد از ظهر به صورت کامل آب بیمارستان وصل شده است.

وی در پایان بیان کرد: یک تانکر از طرف شهرداری تهران برای ناوگان آبرسانی به بیمارستان‌های همدان اضافه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تنش آبی همدان آبرساني سيار بیمارستان بهشتی همدان بیمارستان های همدان آب در بیمارستان وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان